17 januar 2010

Veldedighetsauksjon

For en stund tilbake hjalp jeg til med en større auksjon til inntekt for Redd Barnas Rødnesedag og det var en stor suksess. Vi fikk inn ca 250 000 kroner til aksjonen - noe som ikke bare er bra men som også viser at folk er interessert i å gi ting til veldedighet og folk er villige til å by mye.

Jeg har derfor slått meg sammen med Redd Barna nok en gang, og denne gangen er det nesten viktigere en noen gang. De fleste har fått med seg den grusomme katastrofen på Haiti, og det som er fryktelig er at det er barna som er mest skadelidende i slike katastrofer. Ikke bare er hele skoler rast sammen, men tenk på alle barna som i katastrofeområdet plutselig har mistet både mor og far. Derfor er det utrolig viktig at vi har Redd Barna, men de trenger mye midler.

Derfor kjører vi igang en stor auksjon, og denne kommer til å bli veldig bra. Foreløpig er det mest idrettsfolk som støtter opp, men jeg håper og få flere med på laget utover uken. Det har jo vært enklest og ta kontakt med de en har litt kontakt med fra før av, men her ønsker vi at alle skal stå sammen for å gi ting samtidig som alle vi andre kan by på sjeldne ting som vi ellers ikke hadde fått tak på.

Fotballspillere og lag har vært veldig flinke til å stille opp, og noen av de tingene vi har fått inn til nå er drakter og utstyr ifra over halvparten av tippeligaklubbene i tillegg til spillere som Troy Perkins, Erik Huseklepp (signert spillertrøye) og John Arne Riise (signert spillertrøye)

I tillegg til fotballspillerne har vi fått inn signert håndballdrakt fra herrelandslaget, ledertrøyer fra Tour de Ski signert av Petter Northug Jr og masse annet flotte ting slik som papirbåter laget av kronprinsparet.

Dette er bare noe av det vi har blitt lovet at vi skal få, så dette blir utrolig gøy fremover.

Hvis noen kjenner noen som kan bidra med ting til auksjonen er det bare og ta kontakt med meg på email

Det kan være bedrifter som vil gi bort ting, tjenester eller gavekort eller det kan være privatpersoner som har noe de tror at ande vil kunne by på. Her gjelder det ikke og være beskjeden, men kreativ, slik at vi kan få inn mest mulig til de som virkelig trenger det. Eksempler på dette er TV2 som har gitt oss 5 gull abonnement på Sumo og billetter til innspillingen av "Det store korslaget"

Auksjonen starter opp i morgen på QXL, så her er det bare og glede seg.

En kan også gi penger her: https://bidrag.reddbarna.no/?gi=1127

Ingen kommentarer:

Blogglisten