08 mars 2010

To Wayne, I'm sorry

Som autografjeger er det alltid gøy og få tak i en autograf litt utenom det vanlige. Det trenger nødvendigvis ikke være en veldig spennende autograf, men det er hva som er signert som ofte bidrar. Tar en f.eks. bokhandleren i Kabul, han er jo ikke fryktelig spennende. Men jeg har boka til Åsne Seierstad signert av han, og det er jo hakket morsommere. En annen gang fikk jeg et rødt kort signert av Tom Henning Øvrebø, og dette ble auksjonert bort for ganske mange hundre til inntekt for Redd Barna.

Men dette må være tidenes beste forsøk - hadde de lykkes ville det jo vært helt fantastisk.

Et par autografjegere i England spør John Terry om han ikke kan skrive "To Wayne, I'm Sorry, John Terry:



Det er tydelig at Terry ikke får alt med seg fra starten, men når han skjønner hva han skriver så blir han forståelig nok noe irritert.

Istedenfor "Sorry" endte han opp med å skrive "Best wishes" som jo strengt tatt er ganske hyggelig det også. Hadde de lykkes med denne autografen hadde de garantert fått fryktelig mye for lappen. En John Terry signert lapp er nok ikke verdt stort, men akkurat denne ville vært unik.

Dette får meg til å huske han som prøvde å få John Arne Riise til å signere en Chelsea drakt (med full Riise trykk på bakside) etter selvmålet som sikret Chelsea avansemang i Champions League for et par år siden. Jeg prøvde og hjelpe han og vi fikk Brede Hangeland til å gå inn i spillerbussen med drakten for signering - men det hjalp ikke stort. Ville uansett vært en fantastisk autograf.

Les mere om denne morsomme saken i The Sun på nett.

Ingen kommentarer:

Blogglisten